Nijverdal Objectief

Email; info@nijverdalobjectief.nlBedrijven in de Gemeente 

 

Welkom op de bedrijvenpagina van Nijverdal Objectief met nieuws en relevante informatie voor en over ondernemers uit de Gemeente Hellendoorn.  U kunt zich aanmelden via het contactformulier onder aan de pagina.
Izabella Hemmink, eigenaresse van Bella bij Iza in Nijverdal heeft zich gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen. Met behulp van een Mediscope kan ik een Hoofdhuidanalyse uitvoeren.      

Ik vergroot de hoofdhuid  en de haarzakjes 200 x en zo kan ik nog beter mijn advies  geven en mijn dermatologische producten van Mediceuticals goed aanpassen aan de behoefde van elke klant. Iedereen gaat bij mij naar huis met een advies op maat.

Na 2 weken komen mijn klanten terug  voor een controle. Ik neem de tijd om goed advies te geven en vertel  over de producten en verzorging.

Ook mensen die Chemotherapie ondergaan kunnen heel veel baat hebben bij de Mediceuticals producten. Sommige van de producten ontgiften de huid van de chemostoffen en brengen de verstoorde PH waarde van de huid weer in balans. Zo heb je minder last van droge huid en jeuk.

Dus: Heb je last van schilfers, jeuk, kaalheid, eczeem, acne, haaruitval, Alopecia, Psoriasis, chemotherapie?  Bel gerust voor een afspraak.

Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid!!!  Tot ziens bij Bella bij Iza, Facebook @Bella bij Iza

Email: bellabijiza@gmail.com

Telefoonnummer 06 41 42 22 31


 

Hooked Seafood & More is uniek in Nijverdal en omgeving, heerlijke visgerechten voor een verrassend betaalbare prijs!

Sinds het begin van 2016 bieden wij bij Hooked heerlijke visgerechten aan. We werken met dagverse producten, ambachtelijk bereid in eigen keuken. Wij bieden een uitgebreid á la carte menu, waardoor we altijd voor iedereen een heerlijk gerecht kunnen aanbieden. Kortom bij Hooked Seafood & More in Nijverdal kun je genieten van de heerlijkste visgerechten, gerechten die je niet snel meer zult vergeten. Het romantische diner waar jullie samen altijd van droomden, het gezellige uitje met het hele gezin, of een heerlijk familie diner, bij Hooked Seafood & More kun je voor dit alles terecht!    Bekijk onze menukaart !

 

Metaal Handel Finke 

Metaal Handel Finke is gevestigd in Nijverdal, centraal gelegen in Overijssel. Bij Finke worden allerlei soorten metaal in- en verkocht. Het in- en verkopen van ijzer en metalen gebeurt doormiddel van een nauwkeurig en geijkt weeg systeem. Alle binnen gekomen ijzer en metalen gesorteerd op eigen terrein. Zo nodig worden de metalen bewerkt zodat deze verder vervoerd kunnen worden naar gieterijen of andere verwerkers.

Met drie generaties ervaring op de werkvloer ontbreekt het aan niets. Door middel van deze kennis kunnen wij ons breed inzetten en steeds verder uitbreiden. Mede door het toevoegen van digitale systemen zoals een digitaal kassasysteem, telefoon applicatie, en digitaal weeg systeem kunnen wij erg nauwkeurig te werk gaan. Door middel van onze app kunt u als klant ook direct inzien wat de huidige dagprijzen zijn van uw ijzer of metaal. Website MHF

Download de app in de Google Play store of de Apple App store

Openingstijden:  Ma t/m Do op afspraak.    Vrijdag  08.00 uur tot 17.00 uur

Zaterdag en  Zondag gesloten

 

http://www.cafedekachel.com/

Thuis bij de Kachel

Het prachtige terras op het zuiden is opgebouwd uit hout en warme kleuren. Zodra je gaat zitten ervaar je de warmte die De Kachel je geeft.
Sport, evenementen en andere spraakmakende programma’s kun je bekijken op een van de TV’s of op het grote scherm, geprojecteerd in FULL HD met ruim 5000 ANSI lumen. Je hoeft dus eigenlijk niet meer te twijfelen waar je op zondag je favoriete voetbalwedstrijd gaat kijken. Het mooie is bovendien dat elk scherm een andere zender kan weergeven via Kachels ingenieuze matrix-systeem. Dus de belangrijkste wedstrijd volgen en met een scheef oog de concurrentie of Engelse competitie in de gaten houden, het kan allemaal bij De Kachel.
Elke Formule 1 wedstrijd bekijk je op het grote scherm. Ook de vroege ochtendraces. Uiteraard staat er dan een gratis ontbijt voor je klaar. Service en gastvrijheid noemen we dat.
Mocht je niet van sport houden dan kun je aan onze stamtafel gaan zitten om met je vrienden een van de vele gezelschapsspelen die je aantreft bij ons te gaan spelen. Vanzelfsprekend ontbreken ook de speelkaarten en de dobbelstenen niet.
Verder kun je uiteraard een partijtje biljarten, een potje darten, je vrienden uitdagen in Kachels unieke Spijker Sla Hoek of gewoon urenlang gezellig kletsen aan de bar.
Pannenkoeken restaurant Hellendoorn


Pannenkoekenhuus Marle is hét nostalgische pannenkoeken restaurant in de gemeente Hellendoorn.  Rood geruite gordijntjes, gezellig gedekte tafels, waar je samen leuke bordspelletjes kan doen. Of vul de puzzel in terwijl u wacht op uw pannenkoek.
Het pannenkoeken restaurant is onderdeel van Pannenkoekenhuus Marle. Gelegen in de toeristische omgeving van de gemeente Hellendoorn. De speeltuin, het Nationaal Blikkenmuseum en het oud-Hollandssnoepwinkeltje vormen samen een gezellig dagje uit. Neem plaats in het restaurant of op het prachtige terras. Met uitzicht over de weilanden en uw kinderen kunnen direct in de speeltuin spelen.

Ons bedrijf bevindt zich in het buurtschap Marle, een omgeving waar het heerlijk vertoeven is. Vlakbij het nationaal park Sallands Heuvelrug en het mooie kronkelige riviertje de Regge.
Het restaurant is sinds kort gevestigd in het Blikkenmuseum en wij beschikken over een ruim invaliden-toilet.
Naast het serveren van koffie en pannenkoeken, kunnen wij voor familie en bedrijven complete arrangementen verzorgen. Ook voor huifkar- fiets- en wandeltochten kunt u bij ons terecht. Na afloop van een activiteit hebben we voor U verschillende buffet mogelijkheden. In overleg kunnen wij bijna aan al uw wensen voldoen.


Voor iedere ondernemer geldt dat acquisitie een belangrijke rol speelt bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Als startende ondernemer zul je hier zelfs nog een tikje harder aan moeten trekken: zonder blijvende aanwas van klanten of opdrachtgevers, heb je ook geen uitzicht op nieuwe inkomsten. Nijverdal Objectief heeft duizenden bezoekers per week. Voor u een prima platform om uw bedrijf, dienst of product onder de aandacht te brengen.
Via de website en de Facebookpagina van Nijverdal Objectief kunt u werken aan uw naamsbekendheid in de wijde omgeving en daarmee uw onderneming naar een hoger plan tillen. Vraag naar de mogelijkheden. info@nijverdalobjectief.nl


Edwin Rutgers

 

Marie Broekman


Harry Imhof

 

Lisette Bruggeman

 

Jose Kappert Hellendoorn

 

Margo Grave