Nijverdal Objectief

 

Bedrijven in de Gemeente Hellendoorn

 

Welkom op de bedrijvenpagina van Nijverdal Objectief met nieuws en relevante informatie voor en over ondernemers uit de Gemeente Hellendoorn.  U kunt zich aanmelden via het contactformulier onder aan de pagina.
In oktober van 2019 vestigde Kleresjop zich aan het Keizerserf in Nijverdal. (tegenover de HEMA) 

Kleresjop is een winkel met een ruime collectie Jeans & Casuals. Denk hierbij aan vrijetijdsmode voor heren (voor dames alleen jeans). Ze zijn gespecialiseerd in jeans in alle maten en lengtes. Kleresjop biedt een breed assortiment aan bovenkleding aan van verschillende merken als “Solid”, “Blue Seven”, “J.C. Ascott”, “MXO” . Verder verkopen ze diverse accessoires zoals boxer-shorts, riemen en sokken (naadloos).

De Kleresjop wordt gerund door Raymond en Monique Rekers. Samen bijna 60 jaar werkervaring in de Textielbranche.  

Raymond heeft 28 jaar werkervaring in textielbranche,. Hij is ooit begonnen bij Picobello Fashion Almelo , en heeft daarna jaren gewerkt bij Bertram BV (mode). 

In 2002 is Raymond samen met zijn vrouw (Monique) zelfstandig ondernemer geworden en hebben ze 16 jaar lang samen pop-up winkels gerund op diverse locaties onder de naam Rekers Fashion Outlet.

Monique, een dochter van Wim en Annie Holtmann (Picobello Fashion) is altijd al werkzaam geweest in de textielbranche. Ze heeft winkels gerund in Enschede en Almelo. Vanuit daar is ze samen met haar man Raymond zelfstandig ondernemer ge- worden met de Pop-Up stores. 

Vorig jaar deed zich de mogelijk- heid voor om het mooie pand aan het Keizerserf 25 te huren en wegens de grote affiniteit met Nijverdal hebben Raymond en Monique besloten om een vaste winkel te beginnen, ook omdat er behoefte was aan een winkel met het door hun gevoerde assortiment. In oktober 2019 is de winkel aan het Keizerserf geopend.

Kom ook eens langs en bekijk vrijblijvend de fraaie collectie jeans & casuals. Er is voor iedereen wel iets van haar gading te vinden. De koffie ‘’staat’’ altijd klaar. 


 Izabella Hemmink, eigenaresse van Bella bij Iza in Nijverdal heeft zich gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen. Met behulp van een Mediscope kan ik een Hoofdhuidanalyse uitvoeren.      

Ik vergroot de hoofdhuid  en de haarzakjes 200 x en zo kan ik nog beter mijn advies  geven en mijn dermatologische producten van Mediceuticals goed aanpassen aan de behoefde van elke klant. Iedereen gaat bij mij naar huis met een advies op maat.

Na 2 weken komen mijn klanten terug  voor een controle. Ik neem de tijd om goed advies te geven en vertel  over de producten en verzorging.

Ook mensen die Chemotherapie ondergaan kunnen heel veel baat hebben bij de Mediceuticals producten. Sommige van de producten ontgiften de huid van de chemostoffen en brengen de verstoorde PH waarde van de huid weer in balans. Zo heb je minder last van droge

huid en jeuk.

Dus: Heb je last van schilfers, jeuk, kaalheid, eczeem, acne, haaruitval, Alopecia, Psoriasis, chemotherapie?  Bel gerust voor een afspraak.

Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid!!!  Tot ziens bij Bella bij Iza, Facebook @Bella bij Iza

Email: bellabijiza@gmail.com

 


 

Het Pannenkoekenhuus Hellendoorn. Ons bedrijf bevindt zich in het buurtschap Marle, een omgeving waar het heerlijk vertoeven is.

Vlakbij het nationaal park Sallands Heuvelrug en het mooie kronkelige riviertje de Regge. Ons bedrijf heeft een capaciteit van honderd plaatsen, en wij beschikken over een ruim invaliden-toilet.  

Naast het serveren van koffie en pannenkoeken, kunnen wij voor familie en bedrijven complete arrangementen verzorgen. Ook voor huifkar- fiets- en wandeltochten kunt u bij ons terecht. En natuurlijk kan er gecombineerd worden met een bezoek aan het Blikkenmuseum.


Na afloop van een activiteit hebben we voor U verschillende buffet mogelijkheden. In overleg kunnen wij bijna aan al uw wensen voldoen. Lees meer op onze website >>

 

Metaal Handel Finke in Nijverdal

Metaal Handel Finke is gevestigd in Nijverdal, centraal gelegen in Overijssel. Bij Finke worden allerlei soorten metaal in- en verkocht. Het in- en verkopen van ijzer en metalen gebeurt doormiddel van een nauwkeurig en geijkt weeg systeem. Alle binnen gekomen ijzer en metalen gesorteerd op eigen terrein. Zo nodig worden de metalen bewerkt zodat deze verder vervoerd kunnen worden naar gieterijen of andere verwerkers.

Met drie generaties ervaring op de werkvloer ontbreekt het aan niets. Door middel van deze kennis kunnen wij ons breed inzetten en steeds verder uitbreiden. Mede door het toevoegen van digitale systemen zoals een digitaal kassasysteem, telefoon applicatie, en digitaal weeg systeem kunnen wij erg nauwkeurig te werk gaan. Door middel van onze app kunt u als klant ook direct inzien wat de huidige dagprijzen zijn van uw ijzer of metaal. Website MHF

Download de app in de Google Play store of de Apple App store

Openingstijden:

Maandag:    12.00 – 17.00   Dinsdag:       12.00 – 17.00
Woensdag: 08.30 – 17.00  Donderdag: 08.30 – 17.00
Vrijdag:        08.30 – 17.00   Zaterdag:    09.00 – 13.00

 


http://www.cafedekachel.com/

Thuis bij de Kachel

 Het prachtige terras op het zuiden is helemaal opnieuw ingericht. Zodra je gaat zitten ervaar je de warmte die De Kachel je geeft.

Sport, evenementen en andere boeiende programma’s kun je bekijken op een van de twee grote TV’s of op het grote scherm, geprojecteerd in FULL HD met ruim 4000 ANSI lumen. Je hoeft dus eigenlijk niet meer te twijfelen waar je op zondag je favoriete voetbalwedstrijd gaat kijken…. Het ideale is bovendien dat elk scherm een andere zender kan weergeven via het ingenieuze matrix-systeem. Dus de belangrijkste wedstrijd volgen en met een scheef oog de concurrentie of Engelse competitie in de gaten houden, het kan allemaal bij De Kachel.

Mocht je niet van sport houden dan kun je aan onze zware eiken stamtafel van bijna vier en halve meter gaan zitten om met je vrienden een van de vele gezelschapsspelen die je aantreft zoals Risk, Kolonisten van Catan enz. te gaan spelen. Vanzelfsprekend ontbreken ook de speelkaarten en de dobbelstenen niet.

Verder kun je uiteraard een partijtje biljarten, een potje darten of je vrienden uitdagen in Kachels unieke Spijker Sla Hoek.

De muziek die je hoort komt grotendeels uit de jaren 80 en 90 en wordt af en toe verrassend afgewisseld met Nederpop, eine schöne Deutsche schallplatte of een fraai Frans chanson.

Toffe Tantes WorkshopsFacebookpagina Kniphuus Hulsen

06-44786005********************************************************

Kniphuus Hulsen

Kniphuus Hulsen is inmiddels een begrip in de wijde omgeving, niet alleen voor het knippen van haar voor het hele gezin. Bij Kniphuus Hulsen helpen ze je graag persoonlijk, professioneel en zorgen ze ervoor dat je altijd tevreden weer naar buiten gaat.

T'parting laat uw haar weer stralen. Veel vrouwen kampen met dun of dunner wordend haar. De oorzaak is vaak erg verschillend maar het probleem is voor veel vrouwen het zelfde. T'parting is een sublieme haaraanvulling om een dunne boven partij van het haar meer volume te geven.

T'parting word door middel van een speciale plak techniek vastgemaakt en kan tot 4/ 6 weken blijven zitten. Deze techniek is niet schadelijk voor het eigen haar en u kunt douchen, sporten , fietsen ect eigenlijk zoals u gewend bent T'parting is gemaakt van 100% real human hair en is in verschillende kleuren te verkrijgen.

U kunt deze föhnen stijlen en zelfs krullen. Deze salon heeft een exclusieve opleiding gevolgd voor het werken met de t'parting en de speciale plak techniek. Zou een t'parting ook een oplossing voor u kunnen zijn. Dan kunt een vrijblijvende afspraak maken bij Kniphuus Hulsen 06-44786005
Voor iedere ondernemer geldt dat acquisitie een belangrijke rol speelt bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Als startende ondernemer zul je hier zelfs nog een tikje harder aan moeten trekken: zonder blijvende aanwas van klanten of opdrachtgevers, heb je ook geen uitzicht op nieuwe inkomsten. Nijverdal Objectief heeft duizenden bezoekers per week. Voor u een prima platform om uw bedrijf, dienst of product onder de aandacht te brengen.
Via de website en de Facebookpagina van Nijverdal Objectief kunt u werken aan uw naamsbekendheid in de wijde omgeving en daarmee uw onderneming naar een hoger plan tillen. Vraag naar de mogelijkheden. info@nijverdalobjectief.nl