Nijverdal Objectief

 

Bedrijven in de Gemeente Hellendoorn

 

Welkom op de bedrijvenpagina van Nijverdal Objectief met nieuws en relevante informatie voor en over ondernemers uit de Gemeente Hellendoorn.  U kunt zich aanmelden via het contactformulier onder aan de pagina.
Izabella Hemmink, eigenaresse van Bella bij Iza in Nijverdal heeft zich gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen. Met behulp van een Mediscope kan ik een Hoofdhuidanalyse uitvoeren.      

Ik vergroot de hoofdhuid  en de haarzakjes 200 x en zo kan ik nog beter mijn advies  geven en mijn dermatologische producten van Mediceuticals goed aanpassen aan de behoefde van elke klant. Iedereen gaat bij mij naar huis met een advies op maat.

Na 2 weken komen mijn klanten terug  voor een controle. Ik neem de tijd om goed advies te geven en vertel  over de producten en verzorging.

Ook mensen die Chemotherapie ondergaan kunnen heel veel baat hebben bij de Mediceuticals producten. Sommige van de producten ontgiften de huid van de chemostoffen en brengen de verstoorde PH waarde van de huid weer in balans. Zo heb je minder last van droge

huid en jeuk.

Dus: Heb je last van schilfers, jeuk, kaalheid, eczeem, acne, haaruitval, Alopecia, Psoriasis, chemotherapie?  Bel gerust voor een afspraak.

Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid!!!  Tot ziens bij Bella bij Iza, Facebook @Bella bij Iza

Email: bellabijiza@gmail.com

 


 

Het Pannenkoekenhuus Hellendoorn. Ons bedrijf bevindt zich in het buurtschap Marle, een omgeving waar het heerlijk vertoeven is.

Vlakbij het nationaal park Sallands Heuvelrug en het mooie kronkelige riviertje de Regge. Ons bedrijf heeft een capaciteit van honderd plaatsen, en wij beschikken over een ruim invaliden-toilet.  

Naast het serveren van koffie en pannenkoeken, kunnen wij voor familie en bedrijven complete arrangementen verzorgen. Ook voor huifkar- fiets- en wandeltochten kunt u bij ons terecht. En natuurlijk kan er gecombineerd worden met een bezoek aan het Blikkenmuseum.


Na afloop van een activiteit hebben we voor U verschillende buffet mogelijkheden. In overleg kunnen wij bijna aan al uw wensen voldoen. Lees meer op onze website >>

 

Metaal Handel Finke 

Metaal Handel Finke is gevestigd in Nijverdal, centraal gelegen in Overijssel. Bij Finke worden allerlei soorten metaal in- en verkocht. Het in- en verkopen van ijzer en metalen gebeurt doormiddel van een nauwkeurig en geijkt weeg systeem. Alle binnen gekomen ijzer en metalen gesorteerd op eigen terrein. Zo nodig worden de metalen bewerkt zodat deze verder vervoerd kunnen worden naar gieterijen of andere verwerkers.

Met drie generaties ervaring op de werkvloer ontbreekt het aan niets. Door middel van deze kennis kunnen wij ons breed inzetten en steeds verder uitbreiden. Mede door het toevoegen van digitale systemen zoals een digitaal kassasysteem, telefoon applicatie, en digitaal weeg systeem kunnen wij erg nauwkeurig te werk gaan. Door middel van onze app kunt u als klant ook direct inzien wat de huidige dagprijzen zijn van uw ijzer of metaal. Website MHF

Download de app in de Google Play store of de Apple App store

Openingstijden:  Ma t/m Do op afspraak.    Vrijdag  08.00 uur tot 17.00 uur

Zaterdag en  Zondag gesloten

 

http://www.cafedekachel.com/

Thuis bij de Kachel

 Het prachtige terras op het zuiden is helemaal opnieuw ingericht. Zodra je gaat zitten ervaar je de warmte die De Kachel je geeft.

Sport, evenementen en andere boeiende programma’s kun je bekijken op een van de twee grote TV’s of op het grote scherm, geprojecteerd in FULL HD met ruim 4000 ANSI lumen. Je hoeft dus eigenlijk niet meer te twijfelen waar je op zondag je favoriete voetbalwedstrijd gaat kijken…. Het ideale is bovendien dat elk scherm een andere zender kan weergeven via het ingenieuze matrix-systeem. Dus de belangrijkste wedstrijd volgen en met een scheef oog de concurrentie of Engelse competitie in de gaten houden, het kan allemaal bij De Kachel.

Mocht je niet van sport houden dan kun je aan onze zware eiken stamtafel van bijna vier en halve meter gaan zitten om met je vrienden een van de vele gezelschapsspelen die je aantreft zoals Risk, Kolonisten van Catan enz. te gaan spelen. Vanzelfsprekend ontbreken ook de speelkaarten en de dobbelstenen niet.

Verder kun je uiteraard een partijtje biljarten, een potje darten of je vrienden uitdagen in Kachels unieke Spijker Sla Hoek.

De muziek die je hoort komt grotendeels uit de jaren 80 en 90 en wordt af en toe verrassend afgewisseld met Nederpop, eine schöne Deutsche schallplatte of een fraai Frans chanson.
Voor iedere ondernemer geldt dat acquisitie een belangrijke rol speelt bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Als startende ondernemer zul je hier zelfs nog een tikje harder aan moeten trekken: zonder blijvende aanwas van klanten of opdrachtgevers, heb je ook geen uitzicht op nieuwe inkomsten. Nijverdal Objectief heeft duizenden bezoekers per week. Voor u een prima platform om uw bedrijf, dienst of product onder de aandacht te brengen.
Via de website en de Facebookpagina van Nijverdal Objectief kunt u werken aan uw naamsbekendheid in de wijde omgeving en daarmee uw onderneming naar een hoger plan tillen. Vraag naar de mogelijkheden. info@nijverdalobjectief.nl