Nijverdal Objectief

Email; info@nijverdalobjectief.nlSamenwerking met Nijverdal Objectief.

Nijverdal Objectief is een onafhankelijke online community voor Nijverdal, Hellendoorn en de overige dorpskernen binnen de Gemeente. We besteden aandacht aan Cultuur, Natuur, Sport, Nieuws en de alledaagse dingen die ons bezig houden. Van activiteiten in het centrum van Nijverdal maken we fotoreportages die we voor een groot publiek beschikbaar stellen en met name voor diegene die aan huis gebonden zijn om welke reden dan ook. We zijn in 8 jaar tijd uitgegroeid, in de Gemeente Hellendoorn en omgeving, tot een van de belangrijkste ‘Media’ met een enorme populariteit en een groot berichtbereik. Velen kijken dagelijks even op de website van Nijverdal Objectief voor het laatste lokale nieuws en nog meer volgen de Facebookpagina. Om dit vast te houden en nog meer te groeien zijn we uw hulp nodig. Ook wij hebben te maken met onkosten en ook die zijn de laatste tijd alleen maar gestegen. Denk hierbij aan hosting, computers, camera’s, printer, inkt, benzine, onkosten voor de vrijwilligers en meer.

 Wat kunnen wij u bieden; 

Nijverdal Objectief

• U kunt deel uitmaken van onze ‘community’ en dat betekent goodwill voor uw bedrijf. 

• Mogelijkheid om uw bedrijfslogo of ‘boodschap’ te vermelden op onze website. 

• Diverse keren per jaar een special over uw bedrijf op ons social media platform. 

• Acties om uw eigen berichtbereik op Facebook te vergroten. 

• Maatwerk projecten gezamenlijk uitvoeren. 

Kosten; per jaar 

Lid community overeenkomst 75,- euro (excl. BTW) Logo of advertentieblok op de website. 

Advertentie overeenkomst 125,- (excl. BTW) Logo of advertentieblok op website + 4x special op FB 

Advertentieplus overeenkomst 300,- (excl. BTW) Logo of advertentieblok op meerdere plekken + 6x special op FB.

Hoofdadverteerder overeenkomst 999,- (excl. BTW) Logo of advertentieblok op alle pagina’s van de website. Iedere week een advertentie op de FB pagina. 

Heeft u interesse dan kunnen wij voor u een overeenkomst opstellen en naar u mailen zodat u kunt controleren wat we gaan afspreken voor het eerste jaar. We hebben momenteel een hoofdadverteerder die in de financiële sector actief is. Wij kunnen geen Hoofdadverteerder overeenkomst afsluiten met u als u ook actief bent in de financiële sector. Voor alle overige sectoren bent u meer dan welkom. 

Alvast welkom bij de online community Nijverdal Objectief 

Nijverdal Objectief -  info@nijverdalobjectief.nl https://nijverdalobjectief.nl