Nijverdal Objectief

Email; info@nijverdalobjectief.nlONDERNEMERS Gemeente Hellendoorn                                                                                   NIJVERDAL OBJECTIEF

'Shop lokaal, steun de winkeliers en ondernemers in uw dorp'

Deze TEKST zien we steeds vaker voorbij komen op de diverse sociale media en zorgt voor de nodige discussie, zeker omdat steeds meer winkels het moeilijk hebben. Zeker nu we te maken hebben met de coronacrisis. Grote ketens gaan failliet, kleine winkeliers en ondernemers hebben het zwaar. De oorzaak lijkt een slechte economie door de verregaande corona-maatregelen zoals de winkelsluiting, maar dat is inmiddels ook al weer een tijd geleden. De oorlog in Oekraïne is een regelrechte ramp voor de bewoners, wat een ellende maar het zorgt ook voor extreme prijsstijgingen en dus inflatie in ons land. Maar de online warenhuizen groeien juist. Er zijn dus bedrijven die winnen en bedrijven die verliezen. Het is een beetje een ‘kip en het ei’ verhaal; de consument gaat niet graag naar een lege winkelstraat waar hij maar de helft van de inkopen kan doen, maar voor de winkelier zal iets beginnen in een lege winkelstraat een enorm risico zijn. Ook in onze gemeente staat er nog het een en ander leeg, maar komen er gelukkig ook nieuwe ondernemers bij. We willen natuurlijk allemaal minder leegstand en meer bedrijvigheid in de gemeente, maar dan moet de consument wel komen. Zonder mondkapjesplicht en geen beperking van het aantal bezoekers per winkel.

Deze TEKST zet iedereen in ieder geval aan het denken. Gewoon je geld uitgeven in je eigen Gemeente en steun de lokale economie en de werkgelegenheid, daar worden jij en de mensen om jou heen uiteindelijk vele malen beter van.  Geniet van al het moois dat zich in je eigen dorp bevindt.


Norah
Expert Doornenbal Nijverdal
Okay Fashion & Jeans Nijverdal
Marloes Mode
Perik Horen & Zien
SNS Bank Nijverdal
Lily mode Nijverdal
Zwaan Zeevishandel Nijverdal.
Foto Vaklab Nijverdal
Diekman Nijverdal
EG Computer Specialisten Nijverdal
Gamma Nijverdal
DA Frederiek Nijverdal
Konijnenbelt Fietsplezier Hulsen
Dollekamp Juwelier Nijverdal
HEMA Nijverdal
CIGO Spithoff Nijverdal
Weideman Bloem & Groen in Nijverdal
KIkke Nijverdal
Splash Carwash
Beautysalon Demi Nijverdal
EP Nijverdal


Wereldwinkel Nijverdal
Bakkerij Voortman Nijverdal
Bokhove Nijverdal
Profile Baan Nijverdal
Ziengs Schoenen Nijverdal
Livera Nijverdal
Ter Stal Nijverdal
Primera Nijverdal
Het Broekenhuis Nijverdal
ETOS Nijverdal
Kruidvat Nijverdal
Bluess Denim Nijverdal
Takman Tuin & Parkmachines Nijverdal
Kapsalon Gabi in Nijverdal
Zeeman Nijverdal
WR Bikes - Haarle
Renata Delicatessen & Zo Nijverdal
Blokker Nijverdal
Ami Kappers Kuperserf Kruidenwijk