Wierden Enter Objectief

In deze rubriek Wierden Enter Objectief zullen we aandacht besteden aan Cultuur, Natuur, Lokaal nieuws, Sport, Historie, Horeca, Kunst, Winkels en de alledaagse zaken die ons bezig houden in onze mooie dorpen in Twente.


Bij Wierden Enter Objectief bieden we diverse diensten aan voor adverteerders. Op onze website kunnen adverteerders hun bedrijfslogo plaatsen met een link naar hun eigen website. Daarnaast is het ook mogelijk om een uitgebreid artikel te plaatsen op deze website en op onze populaire Facebook pagina. Bereik een groot publiek en daarnaast vergroot je de zichtbaarheid van je eigen bedrijf met onze advertentiemogelijkheden.WIERDEN ENTER Objectief is een onafhankelijk platform voor Wierden, Enter en de overige dorpskernen binnen de Gemeente. We besteden aandacht aan cultuur, natuur, sport, nieuws en de alledaagse dingen die ons bezig houden. Om de werkgelegenheid en de leefbaarheid te waarborgen zijn we afhankelijk van een uitnodigend en bruisend Wierden en een sprankelend Enter met fraaie winkels en goede Horecagelegenheden.

Ook zullen we de nodige aandacht besteden aan het bedrijfsleven in de Gemeente Wierden. In de steeds maar meer verhardende samenleving waarin we leven, streven wij naar een grotere betrokkenheid van de inwoners van onze mooie Gemeente. De nieuwsberichten die we voorheen deelden zijn tijdelijk uitgeschakeld omdat we niet de juiste RSS feeds tot onze beschikking hebben. We wensen je veel plezier tijdens het bezoeken van onze pagina's. Heb je tips! info@nijverdalobjectief.nlGemeente Wierden

Wierden , Enter, Hoge Hexel, Notter, Zuna, Rectum en IJpelo

De gemeente Wierden ligt in het westen van Twente en grenst aan de gemeenten Hellendoorn in het noorden, Twenterand 

in het noordoosten, de stad Almelo in het oosten, Hof van Twente in het zuiden en Rijssen-Holten in het westen. Wierden omvat 9.435 hectare grond en bestaat naast het dorp Wierden (15.315 inwoners) uit het dorp Enter (7.205 inwoners) en de buurtschappen Hoge Hexel (1.085 inwoners), Notter (590 inwoners), Zuna (335 inwoners), Rectum (400 inwoners) en IJpelo (300 inwoners).

unsplash