Amateurkunst Enschede


Maak van jouw eigengemaakte creaties een duidelijke foto. Neem de foto recht van voren anders trekt het beeld op een computer- scherm scheef. De meeste aangeleverde foto's moeten we met Photoshop enigzins aanpassen omdat

het bestand niet te groot mag zijn en daardoor de pagina niet snel genoeg geladen wordt. Deze pagina is bedoeld voor inwoners van de Gemeente Enschede.BEELDENDE AMATEURKUNST   

        

Geen idee hoeveel creatieve inwoners we hebben in de Gemeente Enschede.  Er wordt in de hobby-sfeer heel wat afgeschilderd en getekend. Heb jij ook een fraai kunstwerk gemaakt en wil je het aan meer mensen laten zien dan alleen je familie en vrienden, mail dan foto's van jouw creaties naar de redactie.   

In deze online expositie kun je afbeeldingen van jouw eigen kunstwerken TENTOONSTELLEN. Het gaat in eerste instantie om schilderkunst, glaskunst, schetsen, boetseerwerk en tekeningen.

Indien gewenst wordt een omschrijving van het kunstwerk, jouw naam en eventueel de URL toegevoegd.  Portret, Landschap, Abstract, Stilleven . . . .

De redactie heeft het recht om bepaalde kunstuitingen uit te sluiten van deelname.

Stuur een afbeelding van jouw kunstwerk(en) naar Enschede Objectief met de vermelding Amateurkunst Enschede