Amateurkunst Almelo


Maak van jouw eigengemaakte creaties een duidelijke foto. Neem de foto recht van voren anders trekt het beeld op een computerscherm scheef. De meeste aangeleverde foto's moeten we met Photoshop toch enigzins aanpassen omdat het bestand ook niet te groot mag zijn waardoor anders de pagina niet snel genoeg geladen wordt. Deze pagina is bedoeld voor inwoners van de Gemeente Almelo.


AMATEURKUNST  

          

Geen idee hoeveel creatieve inwoners we hebben in de Almelo.  Er wordt in de hobby-sfeer heel wat afgeschilderd en getekend. Heb jij ook een fraai kunstwerk gemaakt en wil je het aan meer mensen laten zien dan alleen je familie en vrienden, mail dan foto's van jouw creaties naar de redactie.   

In deze online expositie kun je afbeeldingen van jouw eigen kunstwerken TENTOONSTELLEN. Het gaat in eerste instantie om schilderkunst, glaskunst, schetsen, boetseerwerk en tekeningen.

Indien gewenst wordt een omschrijving van het kunstwerk, jouw naam en eventueel de URL toegevoegd.  Portret, Landschap, Abstract, Stilleven . . . Maandelijks duizenden bezoekers gegarandeerd.  

De redactie heeft het recht om bepaalde kunstuitingen uit te sluiten van deelname.

Stuur een afbeelding van jouw kunstwerk(en) naar Almelo Objectief