Herfst 2023

De herfst, voor velen het mooiste jaargetijde. De herfst is een fantastisch jaargetijde om naar buiten te gaan. Ga lekker naar buiten de frisse lucht in en geniet van de kleuren van de natuur. Kijk vooral naar de vele paddenstoelen, prachtig gekleurde bomen en verbaas je over het mooie natuurschoon. Maar ook is het een fantastisch fotografieseizoen. Kortom: een heerlijk seizoen voor iedereen.

Herfst


Stuur je Herfstfoto's naar info@nijverdalobjectief.nl (max 2)

De Herfst heeft weer zijn intrede gedaan en dit jaar zijn er net als vorig jaar prachtige Herfsttaferelen te bewonderen in de natuur. Een mooie gelegenheid voor de amateurfotografen onder ons om het bos in te trekken en fraaie herfsttaferelen vast te leggen op de gevoelige plaat. Misschien heb je geluk en komt er ook nog een Ree of een Korhoen voorbij die je ook even op de foto kunt zetten. Bij de vorige foto-actie werd er veelvuldig een huisdier bij op de foto gezet. Misschien ook leuk voor de Herfstfoto's. 

We gaan op deze pagina de mooiste Herfstfoto’s verzamelen van onze volgers. Met z'n allen gaan we er weer een mooie pagina van maken die de Herfst 2023 goed kan vertegenwoordigen. Max. 2 foto's per deelnemer. Leuk dat je meedoet!!

Deze Foto-actie loopt door t/m 20 november 2023