Nijverdal Objectief wordt mede mogelijk gemaakt door de bedrijven die met ons een advertentie overeenkomst hebben afgesloten. Dankzij de advertentie-inkomsten zijn wij in staat om alle kosten te betalen die ontstaan bij het runnen en onderhouden van een website. Een keer een computer of telefoon vervangen, en een goede fotocamera is ook onontbeerlijk.

WE GELOVEN IN JOU


Bij SNS snappen dat je van een bank meer verwacht dan alleen een betaalrekening, spaarrekening of hypotheek. Bij ons gaat het niet alleen om het geld, maar vooral om persoonlijke aandacht. Jouw groei verdient onze aandacht. Daarom: Eerst de mens. Dan het geld.

Dat zie je terug in onze 4 klantbeloften:

1. Je krijgt bij ons persoonlijke aandacht 2. Het draait om jouw belang   3. Ons partnernetwerk staat voor je klaar 4.  Jouw ontwikkeling is ons doel

Zo maken we onze beloften waar. 

Je krijgt bij ons persoonlijke aandacht

Je doet ’t liefst zoveel mogelijk zelf. Maar kom je er niet uit? Dan zijn onze mensen er voor je. Op de manier die jij wilt: via WhatsApp, (video)bellen of in de winkel. Persoonlijk en altijd binnen handbereik.

 

Het draait om jouw belang

Jij wilt er op vooruit gaan, daarom denken we mee in jouw belang. Zo bieden we niet alleen producten van onszelf. Maar ook van andere partijen als dit beter bij je past. Zo vind je bij ons ook hypotheken van andere aanbieders. Je krijgt ook handige seintjes. Bijvoorbeeld als je salaris gestort is, of als we op het punt staan om een incasso af te schrijven. Of als je hypotheekrente misschien omlaag kan.

 

Ons partnernetwerk staat voor je klaar

Naast je gewone bankzaken bieden we je handige aanvullende diensten en producten. Zodat je alles makkelijk in 1 keer regelt. Wil je bijvoorbeeld gaan verhuizen of je huis verduurzamen? Of hulp bij je belastingaangifte? Via je SNS Groeicoach vind je gemakkelijk de juiste aanbieders. Of we dat nu zelf zijn of daarvoor samenwerken met een vertrouwde partner. Je groeicoach helpt je ook om je geldzaken daarvoor slim te regelen.

 

Jouw ontwikkeling is ons doel

De wereld om ons heen verandert snel. We vinden het belangrijk dat jij daarin kunt blijven groeien. Of ’t nu gaat om groei in je werk, je persoonlijke leven of je vermogen. Wij denken met je mee, nu en in de toekomst. Zo kun je bij ons voor verschillende levensfases passende (online) trainingen en workshops volgen. Bijvoorbeeld in ondernemerschap, vermogensopbouw en geld voor nu en later.

 

 


Izabella Hemmink, eigenaresse van Bella bij Iza in Nijverdal heeft zich gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen. Met behulp van een Mediscope kan ik een Hoofdhuidanalyse uitvoeren.

Ik vergroot de hoofdhuid en de haarzakjes 200 x en zo kan ik nog beter mijn advies geven en mijn dermatologische producten van Mediceuticals goed aanpassen aan de behoefde van elke klant. Iedereen gaat bij mij naar huis met een advies op maat.

Na 2 weken komen mijn klanten terug voor een controle. Ik neem de tijd om goed advies te geven en vertel over de producten en verzorging.


Ook mensen die Chemotherapie ondergaan kunnen heel veel baat hebben bij de Mediceuticals producten. Sommige van de producten ontgiften de huid van de chemostoffen en brengen de verstoorde PH waarde van de huid weer in balans. Zo heb je minder last van drogehuid en jeuk.


Dus: Heb je last van schilfers, jeuk, kaalheid, eczeem, acne, haaruitval, Alopecia, Psoriasis, chemotherapie? Bel gerust voor een afspraak.


Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid!!! Tot ziens bijBella bij Iza, Facebook@Bella bij Iza

Email: bellabijiza@gmail.com

https://bellabijiza.com/

Telefoonnummer 06 41 42 22 31

Hooked Seafood & More

Hooked Seafood & More is uniek in Nijverdal en omgeving, heerlijke visgerechten voor een verrassend betaalbare prijs!  Sinds het begin van 2016 bieden wij bij Hooked heerlijke visgerechten aan. We werken met dagverse producten, ambachtelijk bereid in eigen keuken. Wij bieden een uitgebreid á la carte menu, waardoor we altijd voor iedereen een heerlijk gerecht kunnen aanbieden. Kortom bij Hooked Seafood & More in Nijverdal kun je genieten van de heerlijkste visgerechten, gerechten die je niet snel meer zult vergeten. Het romantische diner waar jullie samen altijd van droomden, het gezellige uitje met het hele gezin, of een heerlijk familie diner, bij Hooked Seafood & More kun je voor dit alles terecht!Bekijk onze menukaart !

Thuis bij de Kachel

Het prachtige terras op het zuiden is opgebouwd uit hout en warme kleuren. Zodra je gaat zitten ervaar je de warmte die De Kachel je geeft.
Sport, evenementen en andere spraakmakende programma’s kun je bekijken op een van de TV’s of op het grote scherm, geprojecteerd in FULL HD met ruim 5000 ANSI lumen. Je hoeft dus eigenlijk niet meer te twijfelen waar je op zondag je favoriete voetbalwedstrijd gaat kijken. Het mooie is bovendien dat elk scherm een andere zender kan weergeven via Kachels ingenieuze matrix-systeem. Dus de belangrijkste wedstrijd volgen en met een scheef oog de concurrentie of Engelse competitie in de gaten houden, het kan allemaal bij De Kachel.
Elke Formule 1 wedstrijd bekijk je op het grote scherm. Ook de vroege ochtendraces. Uiteraard staat er dan een gratis ontbijt voor je klaar. Service en gastvrijheid noemen we dat.
Mocht je niet van sport houden dan kun je aan onze stamtafel gaan zitten om met je vrienden een van de vele gezelschapsspelen die je aantreft bij ons te gaan spelen. Vanzelfsprekend ontbreken ook de speelkaarten en de dobbelstenen niet.
Verder kun je uiteraard een partijtje biljarten, een potje darten, je vrienden uitdagen in Kachels unieke Spijker Sla Hoek of gewoon urenlang gezellig kletsen aan de bar.


Pannenkoeken restaurant Hellendoorn


Pannenkoekenhuus Marle is hét nostalgische pannenkoeken restaurant in de gemeente Hellendoorn. Rood geruite gordijntjes, gezellig gedekte tafels, waar je samen leuke bordspelletjes kan doen. Of vul de puzzel in terwijl u wacht op uw pannenkoek.
Het pannenkoeken restaurant is onderdeel van Pannenkoekenhuus Marle. Gelegen in de toeristische omgeving van de gemeente Hellendoorn. De speeltuin, het Nationaal Blikkenmuseumen het oud-Hollandssnoepwinkeltje vormen samen een gezellig dagje uit. Neem plaats in het restaurant of op het prachtige terras. Met uitzicht over de weilanden en uw kinderen kunnen direct in de speeltuin spelen.

Ons bedrijf bevindt zich in het buurtschap Marle, een omgeving waar het heerlijk vertoeven is. Vlakbij het nationaal park Sallands Heuvelrug en het mooie kronkelige riviertje de Regge.
Het restaurant is sinds kort gevestigd in het Blikkenmuseum en wij beschikken over een ruim invaliden-toilet.
Naast het serveren van koffie en pannenkoeken, kunnen wij voor familie en bedrijven complete arrangementen verzorgen. Ook voor huifkar- fiets- en wandeltochten kunt u bij ons terecht.Na afloop van een activiteit hebben we voor U verschillende buffet mogelijkheden. In overleg kunnen wij bijna aan al uw wensen voldoen.

Werk samen met ons aan uw naamsbekendheid

Voor iedere ondernemer geldt dat acquisitie een belangrijke rol speelt bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Als startende ondernemer zul je hier zelfs nog een tikje harder aan moeten trekken: zonder blijvende aanwas van klanten of opdrachtgevers, heb je ook geen uitzicht op nieuwe inkomsten. Nijverdal Objectief heeft duizenden bezoekers per week. Voor u een prima platform om uw bedrijf, dienst of product onder de aandacht te brengen.
Via de website en de Facebookpagina van Nijverdal Objectief kunt u werken aan uw naamsbekendheid in de wijde omgeving en daarmee uw onderneming naar een hoger plan tillen. Vraag naar de mogelijkheden. info@nijverdalobjectief.nl


U kunt uw bedrijf aanmelden voor deze pagina op Nijverdal Objectief. Nijverdal Objectief heeft duizenden bezoekers per week. Voor u een prima platform om uw bedrijf, dienst of product onder de aandacht te brengen. We horen graag van u.

unsplash